Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana1600g2752kcal286.4g8g176g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g300g360kcal81g57g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Lanttu 600g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Peruna, vanha, kuorittu 1000g761kcal18.8g155g2g10g
Vesi312g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g500g550kcal15g16g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10486g9751kcal835.4g629.6g467.4g83.8g
Valittu annoskoko5243g4875kcal417.7g314.8g233.7g41.9g
Annoskoko puolitettuna2622g2438kcal208.9g157.4g116.9g21g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446142