Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 300g290kcal9g58.8g1g3g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 300g445kcal33.7g10.2g29.4g3.6g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.5g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 525g239kcal15.8g25.2g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2502g2224kcal139.4g195.4g94g15.2g
Valittu annoskoko1251g1112kcal69.7g97.7g47g7.6g
Annoskoko puolitettuna626g556kcal34.9g48.9g23.5g3.8g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749