Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 500g483kcal15.1g98g1.6g5g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 500g742kcal56.1g17g49g6.1g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g2.5g9kcal0.3g1.6g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 876g399kcal26.3g42g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4170g3707kcal232.2g326g156.4g25.8g
Valittu annoskoko2085g1854kcal116.1g163g78.2g12.9g
Annoskoko puolitettuna1043g927kcal58.1g81.5g39.1g6.5g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749