Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 600g580kcal18.1g117.6g1.9g5.9g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 600g890kcal67.3g20.4g58.8g7.3g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g3g11kcal0.4g1.9g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1051g479kcal31.5g50.4g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5004g4449kcal278.4g391.2g187.8g30.6g
Valittu annoskoko2502g2224kcal139.2g195.6g93.9g15.3g
Annoskoko puolitettuna1251g1112kcal69.6g97.8g47g7.7g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749