Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 801g773kcal24.1g156.8g2.6g7.9g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 801g1187kcal89.7g27.1g78.4g9.7g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g4g15kcal0.5g2.5g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1401g639kcal42g67.2g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6672g5931kcal371g521.2g250.4g40.8g
Valittu annoskoko3336g2966kcal185.5g260.6g125.2g20.4g
Annoskoko puolitettuna1668g1483kcal92.8g130.3g62.6g10.2g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749