Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 901g870kcal27.1g176.4g2.9g8.9g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 901g1336kcal101g30.5g88.2g10.9g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g4.5g17kcal0.6g2.8g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal31g0.7g25.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1576g718kcal47.3g75.6g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7506g6673kcal418g586.2g281.4g45.8g
Valittu annoskoko3753g3337kcal209g293.1g140.7g22.9g
Annoskoko puolitettuna1877g1668kcal104.5g146.6g70.4g11.5g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749