ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu75g21kcal0.5g4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi300g408kcal61.5g0g18g0g
Amerikan pekoni 1viipale64g204kcal7.7g0g19.1g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g56g5.6kcal1.1g0.2g0.2g0g
Maizena maissitärkkelys6.8g24kcal0.1g5.9g0g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g94g137kcal3.4g30.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2025g2075kcal160.6g170.8g82.4g10.2g
Valittu annoskoko1013g1037kcal80.3g85.4g41.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna506g519kcal40.2g42.7g20.6g2.6g
Arvot/100g100g102kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399