ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu741g208kcal4.4g39.3g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)1112g300kcal14.5g53.4g2.2g18.9g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi2965g4033kcal607.9g0g177.9g0g
Amerikan pekoni 1viipale630g2016kcal75.6g0g189g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g556g56kcal10.6g1.7g1.7g0g
Maizena maissitärkkelys67g234kcal0.5g58g0g0g
Voi 37g269kcal0.4g0.1g30.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2965g1779kcal44.5g385.5g3g26.7g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g927g1353kcal33.4g304.9g0.9g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20493kcal1583.6g1685.8g812.6g100.4g
Valittu annoskoko10000g10247kcal791.8g842.9g406.3g50.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5123kcal395.9g421.5g203.2g25.1g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399