ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu100g28kcal0.6g5.3g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi400g544kcal82.1g0g24g0g
Amerikan pekoni 1viipale85g272kcal10.2g0g25.5g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g75g7.5kcal1.4g0.2g0.2g0g
Maizena maissitärkkelys9g32kcal0.1g7.8g0g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g125g183kcal4.5g41.2g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g2766kcal214g227.4g109.6g13.6g
Valittu annoskoko1350g1383kcal107g113.7g54.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna675g692kcal53.5g56.9g27.4g3.4g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399