ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu125g35kcal0.8g6.6g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi500g681kcal102.6g0g30g0g
Amerikan pekoni 1viipale106g340kcal12.8g0g31.9g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g94g9kcal1.8g0.3g0.3g0g
Maizena maissitärkkelys11g39kcal0.1g9.8g0g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g65g0.5g4.5g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g156g228kcal5.6g51.4g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3375g3458kcal267.4g284.2g137.4g17g
Valittu annoskoko1688g1729kcal133.7g142.1g68.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna844g865kcal66.9g71.1g34.4g4.3g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399