ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu150g42kcal0.9g8g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi600g817kcal123.1g0g36g0g
Amerikan pekoni 1viipale128g408kcal15.3g0g38.3g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g113g11kcal2.1g0.3g0.3g0g
Maizena maissitärkkelys14g47kcal0.1g11.8g0g0g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78.1g0.6g5.4g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g188g274kcal6.8g61.7g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4050g4150kcal320.6g341.4g164.6g20.2g
Valittu annoskoko2025g2075kcal160.3g170.7g82.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna1013g1038kcal80.2g85.4g41.2g5.1g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399