ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu175g49kcal1.1g9.3g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi701g953kcal143.6g0g42g0g
Amerikan pekoni 1viipale149g476kcal17.9g0g44.7g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g131g13kcal2.5g0.4g0.4g0g
Maizena maissitärkkelys16g55kcal0.1g13.7g0g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g701g420kcal10.5g91.1g0.7g6.3g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g219g320kcal7.9g72g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4725g4841kcal374.2g398.2g192g23.8g
Valittu annoskoko2363g2421kcal187.1g199.1g96g11.9g
Annoskoko puolitettuna1181g1210kcal93.6g99.6g48g6g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399