ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu225g63kcal1.4g11.9g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi901g1225kcal184.6g0g54g0g
Amerikan pekoni 1viipale191g613kcal23g0g57.4g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g169g17kcal3.2g0.5g0.5g0g
Maizena maissitärkkelys20g71kcal0.2g17.6g0g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g901g540kcal13.5g117.1g0.9g8.1g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g282g411kcal10.1g92.6g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6076g6225kcal481g511.8g247g30.4g
Valittu annoskoko3038g3112kcal240.5g255.9g123.5g15.2g
Annoskoko puolitettuna1519g1556kcal120.3g128g61.8g7.6g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399