ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu25g7kcal0.2g1.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi100g136kcal20.5g0g6g0g
Amerikan pekoni 1viipale21g68kcal2.6g0g6.4g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g19g1.9kcal0.4g0.1g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys2.3g7.9kcal0g2g0g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g31g46kcal1.1g10.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g692kcal53.6g57g27.6g3.4g
Valittu annoskoko338g346kcal26.8g28.5g13.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna169g173kcal13.4g14.3g6.9g0.9g
Arvot/100g100g102kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399