ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu250g70kcal1.5g13.3g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.8g6.4g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi1001g1361kcal205.2g0g60g0g
Amerikan pekoni 1viipale213g681kcal25.5g0g63.8g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g188g19kcal3.6g0.6g0.6g0g
Maizena maissitärkkelys23g79kcal0.2g19.6g0g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1001g600kcal15g130.1g1g9g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g313g457kcal11.3g102.9g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6750g6916kcal534.6g569.2g274.4g34g
Valittu annoskoko3375g3458kcal267.3g284.6g137.2g17g
Annoskoko puolitettuna1688g1729kcal133.7g142.3g68.6g8.5g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399