ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu300g84kcal1.8g15.9g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi1201g1633kcal246.2g0g72.1g0g
Amerikan pekoni 1viipale255g817kcal30.6g0g76.6g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g225g23kcal4.3g0.7g0.7g0g
Maizena maissitärkkelys27g95kcal0.2g23.5g0g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1201g721kcal18g156.1g1.2g10.8g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g375g548kcal13.5g123.5g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8100g8300kcal641.4g682.8g329.4g40.8g
Valittu annoskoko4050g4150kcal320.7g341.4g164.7g20.4g
Annoskoko puolitettuna2025g2075kcal160.4g170.7g82.4g10.2g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399