ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu350g98kcal2.1g18.6g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)525g142kcal6.8g25.2g1.1g8.9g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi1401g1905kcal287.2g0g84.1g0g
Amerikan pekoni 1viipale298g953kcal35.7g0g89.3g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g263g26kcal5g0.8g0.8g0g
Maizena maissitärkkelys32g110kcal0.3g27.4g0g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1401g841kcal21g182.1g1.4g12.6g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g438g639kcal15.8g144g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9450g9683kcal748.2g796.4g384g47.4g
Valittu annoskoko4725g4842kcal374.1g398.2g192g23.7g
Annoskoko puolitettuna2363g2421kcal187.1g199.1g96g11.9g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399