ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu400g112kcal2.4g21.2g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi1600g2176kcal328g0g96g0g
Amerikan pekoni 1viipale340g1088kcal40.8g0g102g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g300g30kcal5.7g0.9g0.9g0g
Maizena maissitärkkelys36g126kcal0.3g31.3g0g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1600g960kcal24g208g1.6g14.4g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g500g730kcal18g164.5g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10792g11058kcal854.4g909.6g438.6g54.2g
Valittu annoskoko5396g5529kcal427.2g454.8g219.3g27.1g
Annoskoko puolitettuna2698g2765kcal213.6g227.4g109.7g13.6g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399