ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu450g126kcal2.7g23.9g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)676g182kcal8.8g32.4g1.4g11.5g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi1801g2450kcal369.3g0g108.1g0g
Amerikan pekoni 1viipale383g1225kcal45.9g0g114.8g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g338g34kcal6.4g1g1g0g
Maizena maissitärkkelys41g142kcal0.3g35.3g0g0g
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1801g1081kcal27g234.2g1.8g16.2g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g563g822kcal20.3g185.2g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12150g12450kcal962g1024.2g493.8g61g
Valittu annoskoko6075g6225kcal481g512.1g246.9g30.5g
Annoskoko puolitettuna3037g3113kcal240.5g256.1g123.5g15.3g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399