ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu50g14kcal0.3g2.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi200g272kcal41g0g12g0g
Amerikan pekoni 1viipale43g136kcal5.1g0g12.8g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g38g3.8kcal0.7g0.1g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys4.5g16kcal0g3.9g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g63g91kcal2.3g20.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g1383kcal106.8g113.8g55g6.8g
Valittu annoskoko675g692kcal53.4g56.9g27.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna337g346kcal26.7g28.5g13.8g1.7g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399