ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu500g140kcal3g26.5g1g0g
Sipuli (kuorittu)751g203kcal9.8g36g1.5g12.8g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi2002g2722kcal410.3g0g120.1g0g
Amerikan pekoni 1viipale425g1361kcal51g0g127.6g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g375g38kcal7.1g1.1g1.1g0g
Maizena maissitärkkelys45g158kcal0.4g39.2g0g0g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2002g1201kcal30g260.2g2g18g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g626g913kcal22.5g205.8g0.6g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13500g13833kcal1068.8g1137.8g548.4g67.8g
Valittu annoskoko6750g6917kcal534.4g568.9g274.2g33.9g
Annoskoko puolitettuna3375g3458kcal267.2g284.5g137.1g17g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399