ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu600g168kcal3.6g31.8g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)901g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi2402g3266kcal492.4g0g144.1g0g
Amerikan pekoni 1viipale510g1633kcal61.2g0g153.1g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g450g45kcal8.6g1.4g1.4g0g
Maizena maissitärkkelys54g189kcal0.4g47g0g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2402g1441kcal36g312.2g2.4g21.6g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g751g1096kcal27g246.9g0.8g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16200g16599kcal1282.6g1365.2g658.4g81.4g
Valittu annoskoko8100g8300kcal641.3g682.6g329.2g40.7g
Annoskoko puolitettuna4050g4150kcal320.7g341.3g164.6g20.4g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399