Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 442g134kcal5.5g21.2g0.9g7.5g
Parsakaali brokkoli 3183g1116kcal147.1g62.1g9.5g79.6g
Aura Gold homejuusto, Valio796g2706kcal159.2g0g230.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%884g1061kcal25.6g39.8g88.4g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g88g221kcal4.9g19.5g13.3g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g133g150kcal0.9g30.5g0.1g0g
Vesi4421g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal1.9g6.8g0.6g4.7g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.8g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10950kcal695.8g371.4g687.6g185g
Valittu annoskoko10000g5475kcal347.9g185.7g343.8g92.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2738kcal174g92.9g171.9g46.3g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675