Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Parsakaali brokkoli 405g142kcal18.7g7.9g1.2g10.1g
Aura Gold homejuusto, Valio101g345kcal20.3g0g29.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%113g135kcal3.3g5.1g11.3g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g11g28kcal0.6g2.5g1.7g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g17g19kcal0.1g3.9g0g0g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2547g1394kcal88.6g47.4g87.6g23.6g
Valittu annoskoko1274g697kcal44.3g23.7g43.8g11.8g
Annoskoko puolitettuna637g349kcal22.2g11.9g21.9g5.9g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675