Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 45g16kcal2.1g0.9g0.1g1.1g
Aura Gold homejuusto, Valio11g38kcal2.3g0g3.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%13g15kcal0.4g0.6g1.3g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g1.3g3.1kcal0.1g0.3g0.2g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.9g2.1kcal0g0.4g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g155kcal10g5.4g9.8g2.6g
Valittu annoskoko142g77kcal5g2.7g4.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna71g39kcal2.5g1.4g2.5g0.7g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675