Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.3g2.1g
Parsakaali brokkoli 901g316kcal41.6g17.6g2.7g22.5g
Aura Gold homejuusto, Valio225g766kcal45g0g65.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%250g300kcal7.3g11.3g25g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g25g63kcal1.4g5.5g3.8g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g38g42kcal0.3g8.6g0g0g
Vesi1251g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5660g3099kcal197g105g194.8g52.2g
Valittu annoskoko2830g1549kcal98.5g52.5g97.4g26.1g
Annoskoko puolitettuna1415g775kcal49.3g26.3g48.7g13.1g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675