Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Parsakaali brokkoli 1081g379kcal49.9g21.1g3.2g27g
Aura Gold homejuusto, Valio270g919kcal54g0g78.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%300g360kcal8.7g13.5g30g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g30g75kcal1.7g6.6g4.5g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g45g51kcal0.3g10.4g0g0g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6792g3719kcal236.2g126.2g233.4g63g
Valittu annoskoko3396g1859kcal118.1g63.1g116.7g31.5g
Annoskoko puolitettuna1698g930kcal59.1g31.6g58.4g15.8g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675