Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 113g40kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Aura Gold homejuusto, Valio28g96kcal5.6g0g8.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%31g38kcal0.9g1.4g3.1g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g3.1g7.8kcal0.2g0.7g0.5g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g4.7g5.3kcal0g1.1g0g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana707g387kcal24.6g13.2g24.2g6.6g
Valittu annoskoko354g194kcal12.3g6.6g12.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna177g97kcal6.2g3.3g6.1g1.7g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675