Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.4g3g
Parsakaali brokkoli 1261g442kcal58.3g24.6g3.8g31.5g
Aura Gold homejuusto, Valio315g1072kcal63.1g0g91.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%350g420kcal10.2g15.8g35g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g35g88kcal1.9g7.7g5.3g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g53g59kcal0.4g12.1g0g0g
Vesi1752g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7924g4338kcal276g147.2g272.4g73.4g
Valittu annoskoko3962g2169kcal138g73.6g136.2g36.7g
Annoskoko puolitettuna1981g1085kcal69g36.8g68.1g18.4g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675