Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Parsakaali brokkoli 1440g505kcal66.5g28.1g4.3g36g
Aura Gold homejuusto, Valio360g1224kcal72g0g104.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%400g480kcal11.6g18g40g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g40g100kcal2.2g8.8g6g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g60g68kcal0.4g13.8g0g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9048g4954kcal314.8g168g311g83.6g
Valittu annoskoko4524g2477kcal157.4g84g155.5g41.8g
Annoskoko puolitettuna2262g1239kcal78.7g42g77.8g20.9g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675