Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.5g3.8g
Parsakaali brokkoli 1621g569kcal74.9g31.6g4.9g40.5g
Aura Gold homejuusto, Valio405g1378kcal81.1g0g117.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%450g541kcal13.1g20.3g45g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g45g113kcal2.5g9.9g6.8g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g68g76kcal0.5g15.5g0g0g
Vesi2252g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10188g5578kcal354.6g189g350.4g94.2g
Valittu annoskoko5094g2789kcal177.3g94.5g175.2g47.1g
Annoskoko puolitettuna2547g1395kcal88.7g47.3g87.6g23.6g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675