Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.3g
Parsakaali brokkoli 1802g632kcal83.2g35.1g5.4g45g
Aura Gold homejuusto, Valio450g1531kcal90.1g0g130.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%500g601kcal14.5g22.5g50g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g50g125kcal2.8g11g7.5g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g75g85kcal0.5g17.3g0g0g
Vesi2502g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11320g6198kcal393.8g210g388.8g104.8g
Valittu annoskoko5660g3099kcal196.9g105g194.4g52.4g
Annoskoko puolitettuna2830g1549kcal98.5g52.5g97.2g26.2g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675