Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 23g7.9kcal1g0.4g0.1g0.6g
Aura Gold homejuusto, Valio5.6g19kcal1.1g0g1.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%6.3g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g78kcal4.6g2.4g4.8g1.4g
Valittu annoskoko71g39kcal2.3g1.2g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g19kcal1.2g0.6g1.2g0.4g
Arvot/100g100g55kcal3.3g1.7g3.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675