Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Aura Gold homejuusto, Valio56g191kcal11.3g0g16.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%63g75kcal1.8g2.8g6.3g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g6.3g16kcal0.3g1.4g0.9g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g9g11kcal0.1g2.2g0g0g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1415g775kcal49.2g26.4g48.6g13g
Valittu annoskoko708g387kcal24.6g13.2g24.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna354g194kcal12.3g6.6g12.2g3.3g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675