Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Parsakaali brokkoli 2880g1010kcal133.1g56.2g8.6g72g
Aura Gold homejuusto, Valio720g2448kcal144g0g208.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%800g960kcal23.2g36g80g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g80g200kcal4.4g17.6g12g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g120g136kcal0.8g27.6g0.1g0g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18096g9908kcal629.4g335.8g622g167.4g
Valittu annoskoko9048g4954kcal314.7g167.9g311g83.7g
Annoskoko puolitettuna4524g2477kcal157.4g84g155.5g41.9g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675