Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 315g111kcal14.6g6.1g0.9g7.9g
Aura Gold homejuusto, Valio79g268kcal15.8g0g22.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%88g105kcal2.5g3.9g8.8g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g8.8g22kcal0.5g1.9g1.3g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g13g15kcal0.1g3g0g0g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1981g1084kcal69g36.6g68.2g18.4g
Valittu annoskoko991g542kcal34.5g18.3g34.1g9.2g
Annoskoko puolitettuna495g271kcal17.3g9.2g17.1g4.6g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.8g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675