Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 40g30kcal6.4g0g0.5g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g38g45kcal1.2g1.4g3.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)28g68kcal2.5g12.1g0.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g292kcal20.4g28g9.4g5.8g
Valittu annoskoko115g146kcal10.2g14g4.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna58g73kcal5.1g7g2.4g1.5g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.2g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858