Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 448g341kcal71.9g0g5.5g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g420g504kcal13.9g15.5g42g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)308g761kcal28g135.5g4.9g30.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g3271kcal230.6g312.8g105.2g65.4g
Valittu annoskoko1288g1636kcal115.3g156.4g52.6g32.7g
Annoskoko puolitettuna644g818kcal57.7g78.2g26.3g16.4g
Arvot/100g100g127kcal9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858