Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 48g37kcal7.7g0g0.6g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g45g54kcal1.5g1.7g4.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)33g82kcal3g14.5g0.5g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g350kcal24.8g33.6g11.2g7g
Valittu annoskoko138g175kcal12.4g16.8g5.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna69g88kcal6.2g8.4g2.8g1.8g
Arvot/100g100g127kcal9g12.2g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858