Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 512g389kcal82.1g0g6.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g480g576kcal15.8g17.8g48g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g128g35kcal1.7g6.1g0.3g2.2g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)352g869kcal32g154.9g5.6g35.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2944g3738kcal263.2g357.6g120.2g74.8g
Valittu annoskoko1472g1869kcal131.6g178.8g60.1g37.4g
Annoskoko puolitettuna736g935kcal65.8g89.4g30.1g18.7g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858