Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 576g438kcal92.4g0g7g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g540g648kcal17.8g20g54g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)396g978kcal36g174.2g6.3g39.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g4206kcal296.2g402.2g135.2g84g
Valittu annoskoko1656g2103kcal148.1g201.1g67.6g42g
Annoskoko puolitettuna828g1051kcal74.1g100.6g33.8g21g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858