Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 64g49kcal10.3g0g0.8g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g60g72kcal2g2.2g6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)44g109kcal4g19.4g0.7g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g467kcal33g44.8g15g9.4g
Valittu annoskoko184g234kcal16.5g22.4g7.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna92g117kcal8.3g11.2g3.8g2.4g
Arvot/100g100g127kcal9g12.2g4.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858