Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 640g486kcal102.7g0g7.8g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g600g720kcal19.8g22.2g60g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)440g1087kcal40g193.6g7g44g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g4673kcal329.2g447g150.2g93.4g
Valittu annoskoko1840g2336kcal164.6g223.5g75.1g46.7g
Annoskoko puolitettuna920g1168kcal82.3g111.8g37.6g23.4g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858