Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 80g61kcal12.8g0g1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g75g90kcal2.5g2.8g7.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)55g136kcal5g24.2g0.9g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g584kcal41.2g56g18.8g11.6g
Valittu annoskoko230g292kcal20.6g28g9.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna115g146kcal10.3g14g4.7g2.9g
Arvot/100g100g127kcal9g12.2g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858