Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 96g73kcal15.4g0g1.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g90g108kcal3g3.3g9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)66g163kcal6g29g1.1g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g701kcal49.4g67g22.6g14g
Valittu annoskoko276g351kcal24.7g33.5g11.3g7g
Annoskoko puolitettuna138g175kcal12.4g16.8g5.7g3.5g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858