Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 112g85kcal18g0g1.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g105g126kcal3.5g3.9g10.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)77g190kcal7g33.9g1.2g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g818kcal57.8g78.2g26.4g16.4g
Valittu annoskoko322g409kcal28.9g39.1g13.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna161g205kcal14.5g19.6g6.6g4.1g
Arvot/100g100g127kcal9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858