Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 128g97kcal20.5g0g1.6g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g120g144kcal4g4.4g12g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)88g217kcal8g38.7g1.4g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana736g935kcal65.8g89.2g30.2g18.6g
Valittu annoskoko368g467kcal32.9g44.6g15.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna184g234kcal16.5g22.3g7.6g4.7g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858