Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 144g109kcal23.1g0g1.8g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g135g162kcal4.5g5g13.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)99g245kcal9g43.6g1.6g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g1051kcal74.2g100.6g34g21g
Valittu annoskoko414g526kcal37.1g50.3g17g10.5g
Annoskoko puolitettuna207g263kcal18.6g25.2g8.5g5.3g
Arvot/100g100g127kcal9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858