Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 16g12kcal2.6g0g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g15g18kcal0.5g0.6g1.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)11g27kcal1g4.8g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g117kcal8.4g11.2g3.8g2.4g
Valittu annoskoko46g59kcal4.2g5.6g1.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna23g29kcal2.1g2.8g1g0.6g
Arvot/100g100g127kcal9.1g12.2g4.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858