Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 192g146kcal30.8g0g2.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g180g216kcal5.9g6.7g18g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)132g326kcal12g58.1g2.1g13.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g1402kcal98.6g134.2g45g28g
Valittu annoskoko552g701kcal49.3g67.1g22.5g14g
Annoskoko puolitettuna276g351kcal24.7g33.6g11.3g7g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.2g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858